Arbets- och miljömedicinskt vårmöte 4-5 maj 2023

Temat för årets vårmöte är en jämlik arbets- och miljöhälsa 2030. Vi kommer att bjuda på intressanta föreläsningar, debatter och seminarier inom arbetsmedicin, arbets- och organisationspsykologi, ergonomi och miljömedicin.

Det blir en blandning av praktik, klinik och forskning som vi hoppas ska passa dig, oavsett om du kommer från företagshälsovården, AMM-klinik eller universitetet.

mail LinkedIn Icon

Arbets- och miljömedicinskt vårmöte 2023 riktar sig till verksamma inom arbets- och miljömedicin, företagshälsa och personer som har ett professionellt intresse av arbetsmiljö, inomhusmiljö och yttre miljö.

Konferensen äger rum på Clarion Hotel Stockholm på livfulla Södermalm. Tidigt under nästa år går det att boka boende på Clarion med en rabatt för deltagare. Läs mer om hotellets klimatkompensering av konferensdeltagares koldioxidutsläpp här!

På torsdag 4 maj från klockan 18 är det konferensmiddag och glittrande show på anrika Wallmans!

Konferensen arrangeras i samarbete med Institutet för miljömedicin, Karolinska Institutet, och med stöd av AFA Försäkring.

Anmälan

Vårmötets Early Bird öppnar 1 februari 2023 med ett pris på 3500 kr exklusive moms. Anmälan är bindande men kan överlåtas. Ordinarie anmälan gäller från 1 mars.

Observera att det är ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller.

Klicka här för att fylla i en extern digital anmälan till Vårmötet.

Förmöten

Interna förmöten genomförs på onsdag 3 maj och torsdag 4 maj 2023Förmötesanmälan sker separat.

Observera att förmötesdeltagare även behöver anmäla sig till Vårmötet.

Kontakt

Har ni några frågor så kontakta oss gärna på cammadmin.slso@regionstockholm.se så återkommer vi i närtid, eller ring till Johanna Olsson, projektassistent CAMM, på 08-123 372 39.

 

Denna information på CAMMs hemsida

event

4 maj – -

home_pin

Clarion Hotel Stockholm

credit_card

3500 kr

Länk till anmälan