Introduktionskurs i riskkommunikation

Vilket ansvar har jag i kommunikationen om risker? Hur mycket bör jag berätta? Vad säger jag till media? Det är delar som kommer att tas upp under introduktionskursen i riskkommunikation.

Deltagarna får kunskaper om olika myndigheters roller, samt hur man upprättar en kommunikations- och tidplan, identifierar målgrupper och informationsvägar. Inom kursen kommer vi att gå igenom grunderna och viktiga begrepp inom riskkommunikation samt förståelse för kommunikationens roll i dialogen mellan experter, myndigheter, media, näringsliv och allmänhet. Verkliga fall kommer diskuteras i grupper.

mail LinkedIn Icon

Kursinformation

Utbildningen anordnas gemensamt av Arbets- och miljömedicin i Örebro, Uppsala och Linköping.

Datum

14-15 mars 2023

Antal platser

Max 30 deltagare

Målgrupp

Huvudsakligen nyanställda inom Arbets- och miljömedicin. I mån av plats är även andra som är verksamma inom ämnesområdet vä2 500 kr/deltagare inklusive föreläsningar, kursmaterial, fika, lunch och kursmiddag (exklusive moms).

Sista anmälningsdag

17 februari 2023. Vid avbokning efter 28 februari debiteras hela kursavgiften. Vid förhinder att delta kan platsen överlåtas till annan person från samma arbetsplats.

Boende

Du kan få rabatterat pris på Hotell Hjalmar i Örebro i samband med kursen. Som deltagare betalar du endast 995 kr för övernattning 14/3-15/3 om du uppger ”Riskkommunikation” i samband med bokningen. Det finns ett begränsat antal rum till detta pris så kontakta gärna hotellet så snart som möjligt om du är intresserad.

Kursmaterial

Klicka här för att ladda ner kursbeskrivningen

Klicka här för att ladda ner kursprogrammet

Klicka här för att ladda ner karta

Varmt välkommen med din anmälan!

event

14 mars – 09:00-16:00

Anmälan stängs 17 februari

badge

Huvudsakligen nyanställda inom Arbets- och miljömedicin. I mån av plats är även andra som är verksamma inom ämnesområdet välkomna.

home_pin

Konferenslokal Sottern, Universitetssjukhuset Örebro

credit_card

2500 kr

Länk till anmälan