Gilla Jobbet 2023

Vår arbetsmiljö påverkar oss alla. Fack och arbetsgivare satsar tillsammans på Gilla Jobbet för att inspirera till ett allt bättre förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete.

Gilla Jobbets evenemang är kostnadsfria för alla besökare.

mail LinkedIn Icon

Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på landets arbetsplatser.

Vi genomförde vårt första event 2012 i Stockholm. Sedan dess har vi arrangerat 16 event runt om i landet. Under dessa år har 16 842 personer deltagit på något av våra fysiska event och 9 251 har deltagit digitalt.

På plats

Om du väljer att delta på plats den 26 oktober ses vi på Stockholm Waterfront. Du kommer få uppleva en dag med en mängd pass och prova-på-aktiviteter. Nätverka och träffa andra som jobbar med liknande frågor.

Det kommer hända en hel del under dagen, därför är det viktigt att du aktivt planerar din dag. Mer om det kommer efter sommaren.

Digitalt

Om du väljer att delta digitalt kommer du kunna välja mellan tre parallella sändningar. Mer om innehållet kommer innan sommaren.

Vi kommer sända allt på en plattform som du får en länk till när det närmar sig. Men du måste anmäla dig för att få en länken. Sitt gärna tillsammans och ta del av innehållet, det blir oftast roligare så.

event

26 oktober – -

home_pin

Online eller på plats (Stockholm Waterfront)

credit_card

Kostnadsfritt

Länk till anmälan